Witec Precision

Witec Precision is gespecialiseerd in het fabriceren van verschillende onderdelen voor de high-end markt. Dankzij ruim 30 jaar ervaring beschikt deze divisie over een uitgebreide expertise en geweldige ervaring in engineering en CNC productie van alle denkbare materialen.

Door al vroeg in het proces met u mee te denken en onze kennis met u te delen zijn wij in staat producten te leveren die geoptimaliseerd zijn voor iedere door u beoogde toepassing.

Procesgerichte aanpak

Witec Precision onderscheidt zich door productgroepen in diverse kwaliteitsklassen in te delen en haar productieprocessen hier op af te stellen.

Wij denken niet in producten, maar in processen waarmee we diverse verschijningsvormen kunnen realiseren. Op deze manier zijn we in staat productgroepen te creëren in de door u gewenste kwaliteitsklasse.

Onze procesgerichte aanpak stelt ons tevens in staat om continu optimalisaties over de gehele lijn door te voeren. Op deze manier kunnen wij ons kwaliteitsniveau gestuurd verhogen en blijven we vooroplopen in de markt.

High mix, low volume

Witec Precision heeft een eigen op contracten gebaseerd voorraadsysteem waardoor we bestelorders, op afroep, in delen kunnen leveren. Hierdoor hoeft u minder voorraad aan te houden.

Wij worden hierbij ondersteund door onze volautomatische productiecellen die 24/7 actief zijn voor draai- en freesbewerkingen. Tevens beschikken we over een slijpafdeling voor rond- en vlakbewerkingen.

Kerncompetenties:

  • Multitask draaien
  • Vijf- en drie-assige freesproductie 24/7
  • Slijpen rond en vlak
Langdraaimachine Witec Precision
Naar boven